Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от победата на

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от победата на
Коментари Харесай

Заги: Не искам да виждам Славия от второто полувреме

Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе удовлетворен от успеха на отбора над Пирин (Благоевград). Въпреки това експертът е на мнение, че през второто полувреме е имало разпределяне от страна на отбора.
 Славия сгъна Пирин и влезе в топ 4 Славия сгъна Пирин и влезе в топ 4
“Заслужена победа предвид на показаното през първото полувреме. След това показахме неща, които не желая да виждам. Успяхме да запазим резултата и в този момент мислим за идващия мач. Много корав мач и теренът не бе в съвършено положение. Винаги първият мач е с съмнения. Ние от началото на мача показахме темперамент. След почивката имахме разпределяне, което не ми харесва. Със сигурност не желая да виждам Славия от второто полувреме, а това, което показахме в първите 40 минути. Мисля, че Лудогорец имат доста положителни футболисти, ние би трябвало да си повярваме, че можем нещо да създадем. Не търсим други играчи, това са ни футболистите ”, сподели Загорчич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР