Наставникът на Севиля Юлен Лопетеги е убеден, че трудната ситуация

...
Наставникът на Севиля Юлен Лопетеги е убеден, че трудната ситуация
Коментари Харесай

Лопетеги: Реал Мадрид е много по-опасен в тази ситуация

Наставникът на Севиля Юлен Лопетеги е уверен, че сложната обстановка в Реал Мадрид го прави още по-опасен противник. Утре двата тима ще се изправят един против различен на “Рамос Санчес Писхуан” в дуел от Ла Лига.

“Готвим се с разумното неспокойствие за идващия ни мач, който е против Реал Мадрид. Ще спорим за трите точки против противник, чието равнище всички ние познаваме. Дали е особено да се изправя против Реал Мадрид? Ще ви отговоря както преди двата мача от предишния сезон - приписвам същата значителност на този дуел като на всички останали. Всички знаем какво е желанието на противника, а в тази обстановка той е доста по-опасен. Трябва да сме готови за големите условия, против които ще се надигнем. Реал Мадрид е освен това от огромен тим.
Julen Lopetegui has given his pre-match press conference ahead of tomorrow's clash with.
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) Реал Мадрид постоянно е рисков, а в тази обстановка - още повече. Този отбор се храни от такива обстановки. Очаквам мощен Реал Мадрид, който ще изисква от нас да бъдем в най-хубавата си форма. Няма да давам оценки за работата на Зинедин Зидан. Това е тим, който е воден доста добре, като достиженията му през последните години го демонстрират. Възможното неявяване на Серхио Рамос? Който и да играе, без подозрение тимът ще разполага с приказен състав”, съобщи Лопетеги на конференцията си преди утрешния мач. Ла Лига 12 кръг, събота 5 декември  Севиля 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР