Наставникът на Септември Николай Митов поздрави футболистите за третия им

...
Наставникът на Септември Николай Митов поздрави футболистите за третия им
Коментари Харесай

Николай Митов: Септември спечели с тактика

Наставникът на Септември Николай Митов поздрави футболистите за третия им следващ триумф, като в този момент в тяхна жертва се трансформира и Дунав посред Русе. Според него, тези три точки са станали факт поради тактическата дисциплинираност на столичани.

"Поздравявам футболистите за тактическата дисциплинираност и духа. Точно с тактичност победихме. Казах на момчетата да продължат тази серия против комфортните противници. Радвам се, че взехме трите точки и гледаме напред ", съобщи Митов пред DIEMA SPORT и разкри тънкостите за положителната серия.

Прокобата няма край, Дунав пресъхна и против Септември

"Казахме си грешките след мача с Ботев, споделил съм им го, те го демонстрират на подготвителния развой и това си личи в дуелите. Така ни се разви мачът, преди гола имахме няколко обстановки, търсехме и втори гол, само че значимото е, че удържахме и чиста мрежа и победихме ", показа още Митов и приказва дали може да има подценяване на идващия конкурент.

"Учим се в отбрана, стягаме я и по този начин. Всеки мач ни е сложен, против всеки противник е по този начин. Но би трябвало да играем с повече самочувствие. Имаме още неща да доизкусуряваме, значимото е, че побеждаваме и това дава убеденост на самия тим ", съобщи треньорът и най-после показа мислите си за мача Лудогорец - Левски, който следи в неделя.

"Не желая да разясня други тимове, не е правилно, в този момент съм треньор на Септември. Бяхме покрай Разград през вчерашния ден, спахме в Русе и по тази причина отидох да виждам Лудогорец и Левски, това е ", приключи Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР