Наставникът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че не се притеснява

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че не се притеснява
Коментари Харесай

Моуриньо не се страхува за поста си


Наставникът на Рома Жозе Моуриньо съобщи, че не се тормози за бъдещето си, макар неприятния старт на тима, който е едвам на 16-о място в Серия " А ".

" Не ме е боязън. Преди три месеца споделяха, че ще бъде огромна драма, в случай че си потегли ", напомни експертът преди гостуването на отбора на новака Каляри.

" Сега наподобява, че аз съм казусът. Не чувам и не виждам това, което се приказва или пеши за мен. Има хора, които ми оповестяват какво става. Аз не съм казусът, зад всяка обстановка има доста фактори ", счита Моуриньо.

" Никога не съм имал искания да имам главната заслуга при успехите, само че по този начин е и при загубите. Аз съм тук, с цел да се боря всеки ден на страната на играчите ми ", изясни Специалния.

" Само притежателят може да ми каже, че това ще завърши преди 30 юни. Не ме е боязън, не ми липсва убеденост, поемам отговорността ", добави Моуриньо.

" Трябва да печелим мачовете, не би трябвало да си търсим извинения ", призна Моуриньо. Той призна, че е получил " бясно предложение " през лятото, без да назове от кой клуб е пристигнала офертата.

До момента Рома има единствено една победа от шест мача в шампионата, като загуби като посетител от Дженоа с 1:4 в последния кръг.
 Специален? Рома с най-слаб старт в Серия
Специален? Рома с най-слаб старт в Серия " А " от 13 години

В момента Рома е на 16-а позиция в таблицата с едвам пет извоювани точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР