Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо беше критичен към отбора

...
Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо беше критичен към отбора
Коментари Харесай

Ди Франческо: Направихме прекалено много грешки

Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо беше сериозен към тима след загубата от Реал Мадрид нощес. “Вълците” отстъпиха с 0:3 на “Сантиаго Бернабеу”, а разликата в класите си пролича изключително мощно след почивката.

“През първото полувреме ни затрудниха най-много извеждащите пасове към нападателите на противника. Жалкото е, че имахме шансове да поведем при няколко контраатаки, само че всякога грешахме при последното подаване. Знаехме, че ще има свободни пространства, само че не извлекохме никаква изгода от това”, призна Ди Франческо.

“Истината е, че Реал просто е по-добрият тим. Но ние бяхме длъжни да не позволяваме толкоз доста и наивни неточности. Трябва да се научим в кои моменти да тръгнем по-смело напред и в кои да сме внимателни. Разбира се, имаше и положителни неща в представянето ни. Сега упованията към нас са по-големи поради полуфинала от предишния сезон”, продължи треньорът на “вълците”.

“Николо Дзанило беше титуляр, тъй като виждам качества в него. Иначе не бих рискувал да го пусна от първата минута в сходен мач. Доволен съм от него, само че би трябвало да работи още много”, сподели ЕДФ по адрес на 19-годишния халф, притеглен това лято от Интер като част от договорката за Раджа Наинголан. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 19 септември  Реал Мадрид 3:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР