Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана очарован от развитието

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана очарован от развитието
Коментари Харесай

Зидан се впечатли от подобряването в играта на Рома

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана удивен от развиването на Рома под управлението на Пауло Фонсека. Изказването на французина пристигна преди двата тима да се срещнат в другарска среща на „ Олимпико” в неделната вечер.

„ Рома е превъзходен тим и се укрепи съществено през това лято. Ще се конкурират с огромните – несъмнено е. Италианските отбори всекидневно са проведени в отбрана, а това е повода съгласно мен Рома да има мощен сезон. Винаги се вълнувам, когато пристигам в Италия. Израснах като мъж в Торино с Ювентус и хората постоянно се отнасят добре с мен. Игровият жанр в Италия е друг, има доста тактичност и мислят повече за офанзивата от Испания. Всяка страна си има личната просвета, а аз одобрявам и двете държави”, разяснява Зидан пред медиите на Ботуша.

Зидан се завърна в Реал Мадрид по-рано през годината, само че почитателите на „ кралския клуб” са разочаровани от формата на тима през лятото. „ Подготовката ни беше сложна, а хората желаят да виждат по какъв начин Реал побеждава. Даваме всичко от себе си, само че това е играта. Сигурен съм, че ще останем спокойни, а почитателите също би трябвало да са такива”, приключи Зизу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР