Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира оптимизъм за бъдещето

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира оптимизъм за бъдещето
Коментари Харесай

Зидан след резила: Реал ще има силен сезон, убеден съм

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан показва оптимизъм за бъдещето и новия сезон 2019/2020 директно след много конфузното 3:7 против Атлетико Мадрид .

Тимът на французина се оказа прегазен на стадион „ МетЛайф” в Ийст Ръдърфорд, като на почивката „ рохибланкос” водеха с изразителното 5:0. „ Това, което се случи, бе, че влязохме по доста неприятен метод в срещата”, разяснява Зизу, визирайки откриващия гол на Диего Коста още в първата минута.

„ В един толкоз конкурентен дуел си позволихме да имаме неприятно начало. За 8 минути към този момент губехме с 0:2. Не видях опит от наша страна да отговорим, да променим нещо. Първото полувреме беше доста тежко, ние по този начин и не влязохме в него. Липсваше ни всичко, изключително интензивността, а тя е нужна на сходно ниво”, добави наставникът на „ кралския клуб”.

„ Вкараха ни 7 гола, това не може да се случва. Играчите са наясно с това и са разочаровани. Няма потребност да им го повтаряме непрекъснато. Това въпреки всичко е предсезонна инспекция. Атлетико бяха по-добри от нас във всичко. Така стоят нещата. Няма какво повече да обсъждаме.”

„ Дали играчите са ме провалили? Не, няма такова нещо. Ние се приготвяме за сезона и оставаме спокойни. Трябва да бъдем такива и на 17 август за първия мач от шампионата. Засега довечера показахме, че има неналичия в играта ни.”

„ Когато мачът стартира от 0:2, става доста комплицирано. После започваш да оставяш пространства и поради това ни се случиха още неща. Все още обаче се връщам към началото на мача в мислите си. В сходен дуел, в случай че не покажеш никаква активност, е елементарно да изпаднеш в сложна обстановка.”

„ Не единствено Азар игра едва. Всички се показаха това, с мен отпред. Сбъркахме във всяко едно отношение, изключително при започване на мача. Ще бъдем стимулирани за началото на сезона, нямам подозрение в това. Нашият сезон ще бъде добър, уверен съм. Днес няма по какъв начин да сме прекомерно щастливи”, добави Зизу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР