Наставникът на проведе дълъг разговор с новото попълнение на сините

...
Наставникът на проведе дълъг разговор с новото попълнение на сините
Коментари Харесай

Славиша привика Начо и му обясни какво иска от него в Левски

Наставникът на организира дълъг диалог с новото попълнение на " сините " Начо Монсалве. Испанецът, който дойде през вчерашния ден следобяд в Умаг и от през днешния ден тренира със своите нови съотборници, желал да разбере какви са проектите на треньора и по какъв начин ще бъде употребен.
Бившият състезател на, който може да играе и с двата крайници, декларирал, че няма никакъв проблем да играе и с трима, и четирима бранители. През кариерата си повече е играл в защита с четирима, само че е разполагаем на отбора при всякаква скица.

От своя страна някогашният треньор на оповестил на Монсалве, че чака от него бързо да се впише в тима и да се трансформира във водеща фигура за " сините ". Стоянович желае бранителят да бъде водач освен на отбраната, а на целия отбор, който несъмнено има потребност от водещи фигури и това се видя през сложните моменти през есента. 26-годишният централен бранител бе капитан в последния си клуб НАК Бреда, само че не е играл цялостни 90 минути в формален мач от март 2020 година.
Въпреки това се включи наедно със своите нови съотборници, като се чака да запише и първи минути със синята фланелка в контролите с Олимия Любляна и Сараево.

фотография: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР