Наставникът на призна, че той е виновен за домакинската загуба

...
Наставникът на призна, че той е виновен за домакинската загуба
Коментари Харесай

Зидан пое вината за загубата от Шахтьор

Наставникът на призна, че той е отговорен за домакинската загуба с 2:3 от. Французинът добави, че би трябвало да откри решения, с цел да не се стига до повтаряне на този мач.

“Лош миг. Първата част… Не толкоз поради играчите, те са на терена и тичат. Но не видях тима по този начин, както желаех, и когато това се случва, виновността е твоя. По-добре е, че реагирахме през второто полувреме, тъй като не заслужават това. Те са първенци и загубата ме подразни. Аз съм виновен за нея, би трябвало да потърся решения, с цел да не се случва това. Ще се опитам да го направя. Те са на терена и се нуждаят от решения.
Zidane: " I'm responsible and I have to look for solutions. "
— Infinite Madrid (@InfiniteMadrid) Липсваше ни вяра, както и да влезем в мача, както си знаем. Сега сме в сложен миг. Имаше реакция от играчите на терена. Не успяхме да изравним. Сега ще премислям. Промените бяха поради натрупването на мачове, тъй като това са футболисти, които в никакъв случай не почиват. На всеки три дни имаме мач, само че нямаме опрощение. Това са решения, взети от мен, и би трябвало да намеря това, което още веднъж ще ни направи мощни и печеливши. Разполагам с малко дни да го направя. Ще забележим за мача с. Сега би трябвало да проучваме този дуел и по-късно да се подготвим за идващия. Знаем, че събота бързо ще пристигна и ще видим”, разяснява Зизу след мача.
Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Реал Мадрид 2:3краен резулат  Шахтьор Донецк
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР