Наставникът на Пирин Милен Радуканов коментира поражението от Левски с

...
Наставникът на Пирин Милен Радуканов коментира поражението от Левски с
Коментари Харесай

Радуканов: Играчите на Левски ги хвана срам

Наставникът на Пирин Милен Радуканов разяснява провалянето от Левски с 0:3 в дуел от 19-ия кръг на Първа лига.

"Поздравявам тима на Левски, те са страховит тим, приветствам и основния арбитър, да е жив и здрав, да продължава по същия метод да се развива! Играчите на Левски ги хвана позор, петият арбитър е споделил "Не знам какво свири, аз за първи път виждам такова нещо ". Левски не знаеха къде се намират незабавно след гола в 15-те минути. Аз не съм вълшебник, няма по какъв начин да ги подвигна на почивката. Можеше и да не загубим мача ", разяснява Радуканов.

"Можеше и да ни бият с 5:0, само че за какво по този метод, дайте бутилката шампанско...както сподели Галчев преди две седмици. Когато футболистите слушат могат да играят, този гол реши целия мач, намали им самочувствието, беше значимо да не загубим с огромен резултат. Левски е мощен тим, съдията свири безупречно, видя всичко ", сподели още Радуканов с лека подигравка.

"Първото полувреме показахме, че може да се противопоставим на огромните и мощните, футболистите ми заслужават единствено възторженостти за мачовете тази есен. Ще забележим какво ще стане, обстановката е тежка и сложна, събрахме 19 точки, мъчно ми е да приказвам, не зная дали съм сърдит или отчаян, не мога да си дефинира възприятията си ", приключи изявлението си наставникът на Пирин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР