Наставникът на Пирин Красимир Петров разкри, че няма да може

...
Наставникът на Пирин Красимир Петров разкри, че няма да може
Коментари Харесай

Красимир Петров: Славия е много опасен отбор

Наставникът на Пирин Красимир Петров разкри, че няма да може да разчита на нападателя Станислав Костов против Слави. Специалистът приказва пред клубния уебсайт преди конфликта с " белите " от IV-ия кръг на efbet Лига.

Ето какво разгласиха " орлетата " на формалния си уеб страница:

В събота, 30 юли, от 21:00 часа Пирин посреща Славия в мач от 4-ия кръг на Първа лига. В първите три срещи " орлетата " записаха едно проваляне и две следващи равенства, като в последния дуел във Варна против Спартак Китан Василев откри резултата с първия си гол за Пирин, само че домакините изравниха минути преди последния съдийски сигнал.

Извън проектите за идния дуел остава Станислав Костов, който се възвръща от фрактура на ръката, получена в първия кръг против Локомотив Пловдив. Нападателят към този момент стартира тренировки и скоро ще бъде разполагаем. Старши треньорът на Пирин Красимир Петров показа упованията си за идния дуел против " белите " от София пред www.fcpirin.com

" В събота чакам сложен конфликт против тим, който е добре уравновесен и може да бъде доста рисков във всеки един миг от мача. В началото на сезона сме и всеки един от тимовете към момента построява своя игрови образ. Същото важи и за нашия състав. Работим крепко, с цел да подобрим представянето си. Мога единствено да похваля тима за старанието, което поставя, както в тренировките, по този начин и в формалните срещи досега. Градим дружно един тим, който да играе атрактивен, атакуващ футбол, само че който да е и виновен във фаза отбрана. Това е развой, който изисква своето време. Разбира се, редом с това се нуждаем и от точки, тъй че е обикновено първата победа за сезона да бъде приоритет за нас. Ще се борим за нея, още повече, че във всеки един от мачовете досега повеждахме в резултата, само че най-после малко не ни доближаваше, с цел да завоюваме трите точки. Това важи изключително за последните два дуела - против ЦСКА 1948 и Спартак. Трябва да продължим да действаме дисциплинирано, със същата сила и дух и резултатите ще дойдат. Убеден съм, че нашите правилни последователи ще ни поддържат и този път, а ние ще ги зарадваме с почтено показване на терена ", съобщи Петров.
 Слави Костов пропуща и идващия мач на Пирин
Слави Костов пропуща и идващия мач на Пирин

Срещу Славия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР