Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев коментира след поражението с

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев коментира след поражението с
Коментари Харесай

Янев: Все още не съм виждал лошото лице на Пирин, искрено се надявам целият град да е на стадиона

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев разяснява след провалянето с 0:2 от Септември в София, че от месец януари неговият отбор демонстрира единствено положителното си лице.
 Септември прекъсна кошмарна серия и завлече Пирин в борбата за оцеляване Септември прекъсна кошмарна серия и завлече Пирин в борбата за оцеляване
“Оценки ще дам на момчетата, когато се видя на следващия ден с тях. По никакъв метод тази загуба не ни отклонява от пътя, по който сме поели. Отборът има положително ли от януари месец. Откакто сме се събрали, откогато работим, откогато съм дружно с тези момчета, те имат единствено положително лице. Лошото лице към момента не съм го видял и нямам мотив за подозрение в техните качества, мотивация и желанието им.

Искрено се надявам да видя целия град на стадиона - тези, които обичат, милеят и поддържат клуба. От нас се желае да създадем всичко, което е по силите ни в обстановката, в която се намираме ”, пожела си Янев във връзка идните две семейства на благоевградчани в борбата за оцеляване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР