Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери коментира спада в

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери коментира спада в
Коментари Харесай

Мбапе трябва да свиква и с критиките, заяви Емери

Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери разяснява спада в играта на Килиан Мбапе. Най-скъпият младеж във футбола се показа едва в последните два мача на отбора и най-вероятно ще остане на пейката против Андерлехт в Шампионската лига довечера.

“За него това е ново прекарване - съобщи треньорът. - Когато играеш мощно, отваряш вестници и слушаш всички спортни излъчвания, където настояват, че си най-хубавият. Трябва обаче да можеш да намираш баланс в страстите си. Когато си се показал зле, би трябвало да си подготвен да бъдеш подложен на критика.”

В игра за ПСЖ се завръща Неймар, който поради наказване пропусна дербито с Ница в Лига 1 в петък. Тиаго Мота е навън поради контузия в коляното.

Френският отбор ще се класира за осминафиналите, в случай че завоюва довечера и по същото време Селтик не успее да надвие Байерн (Мюнхен) в другия дуел от групата.
Kylian Mbappe getting pranked pic.twitter.com/CYd8ycf3hp
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) October 29, 2017 Шампионска Лига 4 кръг, вторник 31 октомври  Пари Сен Жермен 21:45предстои  Андерлехт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР