Наставникът на Нефтохимик Найден Найденов беше изтъкан от емоции след

...
Наставникът на Нефтохимик Найден Найденов беше изтъкан от емоции след
Коментари Харесай

Треньорът на шампионите: Укротих Братоеви, благодаря на всички

Наставникът на Нефтохимик Найден Найденов беше изтъкан от страсти след спечелването на купата в мъжкия волейбол. Той беше извънредно благополучен и направи разбор на представянето на отбора през акцията и къде е бил ключът към триумфите.

"След две години пауза отново съм на върха, това е нещо доста мощно. За един треньор, който цяла година влага цялата си сила, това е огромно задоволство. Искам да благодаря на момчетата за целогодишната им безрезервност и за това, че създадохме един тим, който опроверга всички скептични хора. "

"Тези хора не имаха вяра, че мога да укротя Георги и Вальо Братоеви, само че аз съумях да го направя. Те дадоха всичко от себе си и по тази причина играхме като един. Затова желая да благодаря на всички, които ни помогнаха да спечелим този требъл. Това остава в историята ", съобщи Найденов пред DIEMA SPORT 2 и продължи.

"Един треньор би трябвало да има освен един светоглед и да гледа като кон с капаци. Защото би трябвало да обърне внимание на всеки един в тима. Трябва да имаш доста разновидности, да имаш благоприятни условия да реагираш. Това не е мъчно, просто би трябвало да си човек с по-голям светоглед ", добави треньорът и проучва последния мач с ЦСКА.

"Днес играхме в действителност доста умерено. Няма да приказвам за грешките ни на сервис, само че момчетата играха вярно тактически, усещаха блокадата. Просто бяхме безапелационни. След една такава победа няма какво да коментираш толкоз. Важното е, че бием и честваме. За това бяхме пристигнали, другото е в историята ", показа Найденов и приказва за тежките моменти.

"В началото на сезона имаше тежки моменти, този тим трябваше да мине през едни премеждия. Видя се, че не можеш да играеш в Европа, като си тим на един месец. Имаме малко моменти на тягост, изгубихме и някои по-лесни мачове в шампионата. Но го преодоляхме и станахме същински тим ", съобщи още Найденов и най-после приказва за контракта си.

"Имам контракт за още една година с Нефтохимик ", приключи треньорът на първенците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР