Наставникът на Наполи Лучано Спалети не се съгласи с мнението

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети не се съгласи с мнението
Коментари Харесай

Спалети: Алегри и Ювентус не могат да се скрият от ролята на фаворит

Наставникът на Наполи Лучано Спалети не се съгласи с мнението на сътрудника си Масимилиано Алегри, който по-рано през днешния ден съобщи, че срещата сред двата тима е по-важна за неаполитанците и те могат да изгубят повече. “Небесносините ” са водачи в Серия А с задатък от седем точки пред “биаконерите ”.

“Разбирам, че е комфортно за Алегри да мине за поддържащ състезател, само че за Юве не е допустимо да се скрие от ролята на любимец. Някои вложения се изплащат с това да се бориш за Скудетото и Шампионската лига. Излищно е да слагаш подправена брада, в Ювентус няма да са удовлетворени на четвърто място ”, разяснява Спалети.

Попитан дали играчите му може да се притеснят от смисъла на конфликта, наставникът отговори: “Когато носиш тази фланелка, мъчно е да игареш със боязън. Никой няма да е изплашен, те са мощни играчи във връзка с характера им. Двата тима ще играят аз победа и ще бъде ужасно шоу ”.

“Двата тима са с друга философия. За Алегри и Ювентус успехите на единственото, което има значение. Тук, при нас, има повече сърце и душа. Тук игра Марадона. Той сподели какъв брой красова има във футбола и ние носим тази хубост с нас, помним този футбол и се надяваме да го доближим.

Те са подредени по-близо до наказателното си поле и по този начин е по-лесно в отбранителен проект, в сравнение с когато пресираш високо. Друг въпрос е желанието да играеш избран футбол, уменията на играчите, с които разполагаш, и дали като фенове ти харесва този футбол. Ние вършим това, което желаеме и това, което почитателите харесват. Наскоро от тук има един треньор - Сари, който не завоюва нищо, само че хората приказват за неговия футбол. Преди това Бенитес завоюва два трофея, само че не впечатли като Сари. Понякога оставяш диря с усещането, което оставяш, а не с резултатите ”, сподели още Спалети.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР