Наставникът на Наполи Лучано Спалети беше критичен към представянето на

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети беше критичен към представянето на
Коментари Харесай

Спалети посочи грешките на Наполи и Кварацхелия и намекна за трансферната стратегия на клуба

Наставникът на Наполи Лучано Спалети беше сериозен към представянето на своя тим при днешната загуба с 0:2 като посетител на Монца. Специалистът назова грешките на своите играчи, които са довели до това проваляне.
 Монца подчини Наполи, Антов се появи като запаса Монца подчини Наполи, Антов се появи като запаса
“Нашите качества са да задържаме топката, да я разиграваме и да изземeм контрола на мача от съперника. Днес обаче не бяхме задоволително изчистени в подаванията си и ни беше мъчно да преследваме изгубените топки. Не сме положителни в това, нито имаме предпочитание да го вършим. Когато губиш, постоянно има неспокойствие както за играчите, по този начин и за треньора. Ти си експерт не тъй като ти заплащат, а тъй като се държиш като подобен. Празнувахме след триумфа над Фиорентина, само че по-късно се трудехме в тренировките и това, което се случи през днешния ден, не трябва да става. Момчетата поставиха старания и не мога да ги виняу само че би трябвало да има несъмнено равнище на дисциплинираност. Когато не играеш постоянно, това те прави “ръждясал ” и го използваш за опрощение, което пък лимитира метода ти на мислене. Ние търсим благополучие и достижения, тъй че играчите ще се почувстват по-добре, когато осъзнаят, че всичко зависи от тях самите, а не от някой различен. Това ще смъкна огромен товар от раменете им ”, разяснява Спалети след мача.
 Лучано Спалети сбъдна фантазията на дребен почитател на Наполи Лучано Спалети сбъдна фантазията на дребен почитател на Наполи
Освен това той даде препоръки към ХвичаКварацхелия в какво би трябвало да усъвършенства играта си звездата на отбора. “Кварацхелия е доста добър с топката, само че би трябвало да прави повече, когато не я владее и останалите я преследват. Ако той е в подобаващи позиции, това улеснява съотборниците му да работят в лимитирани пространства. Може да се види, че когато топката е при него, всички се групират и се опасяват, което отваря пространства за другите. Също по този начин Хвича може да се промушва през всеки процеп посредством уменията си, тъй като е удивителен състезател ”, продължи експертът.

Спалети също по този начин загатна, че на трансферния пазар е допустимо новият италиански първенец да бъде непредсказуем и даже да разчита на попълнения в последния миг. “Клубовете като Наполи са привикнали да възнамеряват, макар че към този момент не го вършат по същия метод като в предишното. Понякога можеш да си резервираш билет, с цел да отидеш на отмора със фамилията си, след което нещо се трансформира и си заставен да си промениш желанията. Това се отнася както за треньорите, по този начин и за играчите. Наполи потвърди, че е кадърен да построява състав, даже и благодарение на попълнения в последната минута. Хората на Кристиано Джунтоли ни демонстрираха играчи, които проучихме дружно, като всички те бяха от най-високо равнище. Скаутското звено държи под око футболисти, които при потребност могат да бъдат оценени в допълнение ”, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР