Наставникът на Монтана Вламидир Иванов коментира равенството, което се получи

...
Наставникът на Монтана Вламидир Иванов коментира равенството, което се получи
Коментари Харесай

Владимир Иванов: Очаквахме победа

Наставникът на Монтана Вламидир Иванов разяснява равенството, което се получи против Пирин Благоевград 1:1 в мач от 10-ия кръг на Втора лига.

"Очаквахме победа, не сме удовлетворени от точката, само че резултатът е законосъобразен. Докато получихме гола играхме това, което искахме, имаше удари към вратата, при две наши неточности им дадохме въздух на Пирин. Разколебахме се в отбрана, получихме гол. Добре започнахме второто полувреме, само че по-късно не се получи игра и от двата тима ", разяснява Иванов.

"Във футбола е по този начин, когато преследваш по-висока цел има напрежение, или можеш, или не можеш, с цел да победиш би трябвало да бележиш. Във Варна с един удар ни победиха, хубаво е да имаш цел. Където и да отидем са много тежки мачове, само че някой път има и нерешително съдийство. Нека съдиите да свирят по разпоредбите, не желая да ги разясня, да си създадат самите те заключения ", добави той.

"Има толкоз доста мачове, тим се построява с битка и раздаваме до край, ЦСКА превъзхожда всички, имат добре построен тим, не може през сезона да печелиш, има много мачове, против Поморие ще играем за победа. С труд се опитваме да реализираме нещо. В спорта е по този начин, някой път биеш, различен път не се получава. Трябва да задържим това равнище. Трябва всеки футболист да желае още и още, те са движещата мощ на играта, не треньорите, те също са значими, само че играчите трабва да покаже качествата си. Имаме постоянен тим ", приключи наставникът на Монтана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР