Наставникът на Монтана – Николай Митов, направи интересно изказване след

...
Наставникът на Монтана – Николай Митов, направи интересно изказване след
Коментари Харесай

Николай Митов: Целта на Монтана бе да спечели Купата и да играе в Лига Европа

Наставникът на Монтана – Николай Митов, направи забавно изявление след успеха над Янтра във Втора лига. Специалистът се пошегува, че задачата пред отбора му е била продобиване на Купата на България и присъединяване в Лига Европа, само че в последна сметка Монтана претърпя проваляне от Ботевград и отпадна от конкуренцията.

Митов отхвърли да слага цели на отбора си и бе безапелационен, че единственото значимо нещо за него е да успее да построи тим.

„ В такива мачове са значими трите точки. Играхме против доста добър тим, който надгради от предходната година. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен на победа против подобен тим. Започнахме по добре мача. Имахме обстановки, вкарахме, само че по-късно дадохме самодейността на Янтра. Мачът бе на приливи и отливи. Падна в точния момент голът от статично състояние и по-късно мисля, че контролирахме мача. Добър мач, само че чак толкоз футболни достолепия нямаше, само че за мен са значими трите точки. За този тим с толкоз напуснали и привлечени играчи, девети кръг е, играят с достолепие, стараят се.

Искаме да изградим една основа и с времето, когато идващ верния път, ще дойдат по огромните цели. Балкан Ботевград е тим, който трябваше да победим с 5-6 гола за Купата. Победиха ни. Имаше цел да спечелим Купата и да играем в Лига Европа, само че не се получи и в този момент ще градим тим. Целта е да построи тим. Това ми е задачата.Като забележим, че имаме тим, ще ви кажа. Когато видя, че тимът е подготвен за нещо, аз ще ви кажа. Ние към момента построяваме тим ”, сподели още Ники Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР