Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази голямата си радост от

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази голямата си радост от
Коментари Харесай

Пиоли: Горд съм от реакцията и победата срещу толкова силен съперник

Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази огромната си наслада от успеха с 2:1 над в градското дерби, като похвали своя тим за осъществения поврат.

„ Много съм благополучен. Разполагам с тим, който в никакъв случай не се предава. Това са момчета, които желаят да преодолеят своите граници. Тази победа би трябвало да ни даде разбиране. Имаме същия актив точки като предишния сезон, тъй че ни чака още доста работа. Казах на тима ми, че трудностите са прекомерно огромни единствено за тези, които нямат религия. Победата в дерби против толкоз мощен конкурент е огромно наслаждение. Трябва да сме доста щастливи, само че в този момент се насочваме към мача за Купата на Италия. В сряда ни следва сложен дуел и ще желаеме да се представим добре.

През първото полувреме не вземахме верните решения. Не се възползвахме от пространствата, когато имахме благоприятни условия да го създадем. С нашите неточности предоставихме на голям брой рискови обстановки. През втората част те ни изчакваха малко повече, тъй че имахме потребност от още прохлада и пъргавост, като точно с това способства. Вярно е, че Интер имаха повече положения през първата част, само че моите играчи имат кураж и не са се страхували даже против може би още по-силни съперници. Обърнахме толкоз сложен мач, и то евентуално не в най-хубавия ни интервал.

Съжалявам, че го напомням, само че единствената ни загуба през тази година не беше единствено по наша виновност. Голямо задоволство е да видя, че тимът ми поддържа този дух даже и в компликациите. Това, че изоставахме в толкоз значим мач, само че успяхме да реагираме по този метод и да победим толкоз мощен противник, ме прави горделив “, разяснява Пиоли след дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР