Наставникът на Милан Дженаро Гатузо беше крайно разочарован от поражението

...
Наставникът на Милан Дженаро Гатузо беше крайно разочарован от поражението
Коментари Харесай

Гатузо: Няма нужда да търсим виновни

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо беше извънредно отчаян от провалянето с 0:1 от Фиорентина на " Сан Сиро ", която изхърли " росонерите " от четвъртата позиция и скапе коледните празници на миланския гранд.

" Деликатен миг, само че на тима не може да се каже нищо, защото имахме много проблеми. Днес нямахме и шанс, тези които играха го сториха добре, не получихме нито един удар в нашата врата (освен попадението). Няма потребност да търсим отговорни, тимът претърпява тежък миг ", показа треньорът на " червено-черните ". 18-кратните първенци на Италия нямат гол към този момент от над 290 минути в Серия " А ".

" Проблем пред гола? Днес импровизирахме в халфовата линия. Разбира се, че можем да играем в офанзива по-добре, само че имахме 4-5 благоприятни условия за попадения, които не реализирахме. Освен това би трябвало да стигнеш до удар, нещо което не е толкоз елементарно. Рикардо Монтоливо? Маури изигра добър мач, Монтоливо не е играл, като му липсват минути, с цел да пусна някой би трябвало да ми е харесал в тренировките. Другите са по-подготвени от Монтоливо, само че не е вярно, в случай че след този мач приказваме за Монтоливо. Трансфер на Игуаин? Въпрос към управлението, аз го желая, като с него си приказвам за футбол. Не претърпява най-хубавия си миг, само че до момента в който е в Миланело е значим състезател за Милан, който би трябвало да бъде употребен на 100%. Много е нервозен? Всеки нападател е нервозен, когато не се разписвал (аржентинецът няма гол в 8 следващи мача) ", разяснява Гатузо. Серия А 17 кръг, събота 22 декември  Милан 0:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР