Наставникът на Марсилия Игор Тудор е информирал ръководството на тима,

...
Наставникът на Марсилия Игор Тудор е информирал ръководството на тима,
Коментари Харесай

Спряганият за фаворит за замеснтик на Алегри в Ювентус напусна Марсилия

Наставникът на Марсилия Игор Тудор е уведомил управлението на отбора, че ще напусне след края на сезона, оповестява вестник “Екип ”. 

Хърватският ментор застана отпред на френския отбор, като размени Хорхе Сампаоли при започване на сезона и класира марсилци на третото място в Лига 1. Настоящият договор на Тудор е за още един сезон, а от управлението на тима желаят да го задържат на “Велодром ”, само че той към момента не е дал съответен отговор на предлагането им за нов контракт. Френското издание добавя, че треньорът се е обърнал към играчите си тази заран по време на подготовка и ги е уведомил за решнието си да напусне. Играчите на Марсилия ще сложат завършек на сезона в събота, когато гостуват на Аячо. 
 Тотнъм с изискване към Ювентус, с цел да се приключи договорката за Кулушевски Тотнъм с изискване към Ювентус, с цел да се приключи договорката за Кулушевски
От седмици медиите в Италия свързват името на Игор Тудор със заставане отпред на Ювентус, където да размени незадоволително представилия се Масимилиано Алегри. Игор Тудор е някогашен футболист на “старата госпожа ” и носеше екипа на тима от 1998 до 2007 година. През сезон 2020/21 той беше помощник на Андреа Пирло още веднъж в Ювентус.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР