Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров даде мнението си след

...
Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров даде мнението си след
Коментари Харесай

Николай Димитров: Доволен съм само от последните 20 минути

Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров даде мнението си след загубата на своя отбор от Етър. “Пиратите ” отстъпиха с 0:1, а голът падна след неточност в отбраната на пловдивчани.
 Грешка в отбраната на Марица донесе скъпа победа на Етър в Пловдив Грешка в отбраната на Марица донесе скъпа победа на Етър в Пловдив
“През първото полувреме мисля, че не ни се получи. Искахме да задържим топката, да изнасяме напред, само че мисля, че не се получи. Второто полувреме направихме една рокада, имахме положения, само че не влезе топката. Уча моите футболисти да играем футбол и да изнасяме топката, не можем да виним момчетата.

От последните 20 минути съм удовлетворен, само че имаше още какво да се желае през останалото време. Има видео анализ на мача и с всички елементи ще си ги кажем с футболистите ”, съобщи Димитров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР