Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че в

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че в
Коментари Харесай

Оле: Мачът с Ливърпул е перфектен за нас

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер счита, че в сегашната обстановка дербито с Ливърпул е съвършената среща, която да помогне на Юнайтед да се оттърси от разочарованията от последните седмици.

Юнайтед загуби за трети път през сезона при гостуването на Нюкасъл в мач от 8-мия кръг на Висшата лига. Поражението остави тима на Солскяер едвам на 12-то място в класирането с едвам 9 извоювани точки. Норвежецът обаче счита, че тази отрицателна серия може да бъде спряна в дербито против Лувърпул на 20-ти октомври.

"Това е съвършеният мач за нас в сегашната обстановка. В доста добър миг пристигна и паузата за националните тимове, защото имаме потребност да си проветрим главите ", сподели Солскяер.

"Играчите ще трансформират малко средата, ще се срещнат със съотборниците от националните си тимове и ще се завърнат свежи. Работим добре от първия ден на предсезонната подготовка и това се надявам да продължи и за напред ".

"Трябва да се придържаме към правилата си. Досега не съумяваме да реализира верните резултатите, само че би трябвало да продължим да имаме вяра ", приключи Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР