Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер пожела от собствениците

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер пожела от собствениците
Коментари Харесай

Солскяер предупреди шефовете на Юнайтед след триумфа на Сити

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер пожела от притежателите на клуба да разполага със средства за закупуването на качествени футболисти през лятото. Във вторник отборът на "червените дяволи " загуби с 1:2 от Лестър, с което Манчестър Сити победи с купата в Премиър лийг. Поражението на “Олд Трафорд” обаче пристигна главно поради обстоятелството, че в игра за домакините бяха голям брой запаси и юноши, защото тимът се намира в серия от четири мача за осем дни.

“Разбира се, че в случай че желаеме да се съсревноваме със Сити, се нуждаем от укрепване на състава”, съобщи Солскяер пред BT Sport на въпрос дали си е сложил за цел на пейката да разполага с 10 качествени играчи "

“Поздравления за Манчестър Сити, който направи приказен сезон - продължи Оле. - В същото време аз съм доста удовлетворен от моите момчета, тъй като пред нас е единствено Сити, който е възхваляван като №1 в Европа. Браво на нас! Ние обаче желаеме да вървим нагоре и евентуално ще се нуждаем от няколко нови футболисти, с цел да имаме мощен състав през идната кампания”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР