Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе много доволен от категоричния

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе много доволен от категоричния
Коментари Харесай

Дамбраускас: Видяхме двете лица на Лудогорец

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе доста удовлетворен от безапелационния триумф с 4:1 над Берое в Стара Загора от 20-ия кръг на efbet Лига. По този метод неговите възпитаниците се откъснаха на 8 точки пред втория ЦСКА.

„ Щастлив съм за тези 3 точки. Може да погледнем към позитивните неща. Започнахме с много напрежение. Първите 20-25 минути нещата бяха добре за нас, само че по-късно се сринахме още веднъж. Започнахме да мислим прекалено много за класирането. Загубихме визия по какъв начин да играем нападателен и отбранителен футбол. Това е фаза, в която би трябвало да работим. Берое и Арда са едни от на-добрите. Техните треньори работят прелестно. Срещу ЦСКА не допуснахме толкоз доста благоприятни условия. Доста неща, върху които да мислим и работим. Това са сферите, върху които желаеме да се подобряваме “, стартира той.

„ Ние си подавахме, видяхме двете лица на Лудогорец. Когато имаме успокоение, и когато имаме прекалено много напрежение. Не на последно място е и тази дълбочина в състава. Това ще ни даде спомагателна убеденост ", продължи Дамбраускас.

„ Няма по какъв начин да скрия, че има напрежение, когато си спечелил толкоз пъти поред купата. Трябва да подходим по друг метод. Това не е напрежение, което може да убие градивността ни. Това е напрежение, с което играчите би трябвало да се радват. Да е привилегия за тях. Да се любуват, това е футбол. Винаги започваме прелестно, вкарваме и тогава би трябвало напрежението да изчезне. Започваме да мислим по какъв начин да запазим този задатък и в тимовете няма напрежение. Започват да играят ва банк, нападат ни. Трябва да подобрим това в нашата игра ", добави треньорът.

"Въпреки че от време на време това може да докара до неточности, по този начин желая да играем. Така може да добием убеденост. Може би играхме по-добре в предходни срещи. Водехме, за какво да не опитаме по този начин против Берое. Искам да подобря увереността на играчите ", сподели още експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР