Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, се обърна към феновете

...
Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, се обърна към феновете
Коментари Харесай

Херо със силни думи относно твърденията, че ще напусне Лудогорец

Наставникът на Лудогорец - Димитър Димитров, се обърна към почитателите на Лудогорец с писмо, което е оповестено на формалния уебсайт на българския първенец. Херо декларира, че изказванията, че желае да напусне " орлите " са плод на измислици и агитация. Треньорът споделя още, че се намира в отлични връзки с всички в клуба.

Уважаеми последователи на Лудогорец,
По мотив внушенията за моето бъдеще в Лудогорец, които от време на време се тиражират в средствата за всеобща информация, бих желал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от нормалната агитация против обичания ни тим. Искам да ви уверя, че към сегашния миг имам отлични връзки със притежателите, управлението и футболистите на Лудогорец. Както всяко начало, и за мен бе сложна акомодацията в клуба, само че с течение на времето изградихме един страховит колектив.

Не единствено с сътрудниците от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, само че и с всички останали сътрудници, които движат процесите в Лудогорец. Удовлетворен съм от връзката с футболистите, с които съм уверен, че ще реализираме дружно задачите, сложени ни от притежателите. Твърденията, че напущам клуба през лятото са нечиста сделка, която цели да сътвори напрежение в тима в навечерието на плейофите, където ще се реши борбата за купата. Аз се усещам добре в България и съм уверен, че с Лудогорец занапред ще печеля доста оценки и ще радваме всички вас, последователите на Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР