Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от играта и

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от играта и
Коментари Харесай

Херо: Имахме трудности до първия гол, после беше лесно

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана удовлетворен от играта и резултата в мача на отбора си с Верея. Шампионите разрушиха старозагорския противник с 5:0, въпреки да имаха някои усложнения до края на първата част.

" Имахме проблеми първоначално, Верея бяха много прибрани до първия гол. Като вкарахме първия и втория гол, нещата към този момент бяха ясни. Преди почивката имаше въодушевление, играта се получаваше. "

" Верея ни затрудни, тъй като беше доста спретнат откъм гърба, само че ние имахме още доста шансове и тогава. В такива мачове най-важно е да вкараш първи гол, по-късно идва и настроението. "

" Няма по какъв начин да отбележим елементарно на тим, който играе на 25-ия метър. Много е значимо в такива мачове да вкараш първоначално по-късно става доста по-лесно ", съобщи Димитров пред DIEMA SPORT и разяснява обстановката с дузпата в края на първото полувреме, която даде задатък на отбора му.

" Много ми е мъчно да разясня дали имаше дузпа против Кешеру, тъй като бях доста надалеч. Всеки един гол носи самочувствие, само че не мога да разясня тази обстановка ", добави Херо и разяснява идния мач с ЦСКА.

" Предстои ни подготвителен развой до петък и след това сериозен мач с ЦСКА. Не е моя работа да разясня ЦСКА, моята работа е да се грижа за дейностите на моя тим и метода му на игра ", добави треньорът и най-после приказва за положението на контузилия се по време на мача Вандерсон.

" Не мога да кажа какво е положението на Вандерсон, в околните няколко дни ще стане ясно от какво естество е контузията му и по кое време ще можем да го използваме ", приключи треньорът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР