Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели своето мнение на прескоференцията

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели своето мнение на прескоференцията
Коментари Харесай

Шимунджа: За реванша трябва да се подобрим

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа показа своето мнение на прескоференцията след дуела на Лудогорец против Андерлехт в първи мач от 1/16 на Лигата на конференциите, извоюван от " орлите " с 1:0, след гол на Игор Тиаго.

" Разбира се, когато вкараме един гол, желаеме да отбележим и второ попадение, а по-късно и още. Никога не сме удовлетворени от това, само че най-важното беше, че останахме фокусирани. Не е елементарно да се играе на това равнище, въпреки всичко е европейски мач. Изправихме се против доста добър тим. Щяхме да се усещаме по-комфортно, в случай че бяхме вкарали два или три гола, само че въпреки всичко би трябвало да знаем, че и те сътвориха някои положения, а има и още един мач.

Голямата разлика сред двете полувремена се дължи на това, че през първата част в откриващите 15-20 минути играхме доста добре, използвахме пространствата, които ни оставяха и поради това създадохме тези благоприятни условия, само че по-късно във втората част на първото полувреме не се чувствахме удобно с топката.

Второто полувреме се опитахме да го изиграем по същия метод и имахме доста механически неточности, а те завоюваха много втори топки. За втория мач би трябвало да подобрим всички тези неща. Знаем, че сега Андерлехт са в турнир и имат доста повече публични мачове и това е реалност. Ако имахме повече такива срещи, може би щяхме да сме в по-добра форма и считам, че имаха, в това отношение, по-голямо преимущество.

Всички желаят да вкарат или да дадат асистенция. Напълно обикновено е някой път да не видиш някой състезател. От друга позиция, е допустимо и някой просто да има неприятен мач. За мен най-важното е, че нашето държание на терена беше доста конкурентно на терена ", показа Шимунджа.

Още какво сподели треньорът на българския първенец вижте във видеото!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР