Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели след отпадането на тима

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели след отпадането на тима
Коментари Харесай

Шимунджа: Горд съм от играчите! Това европейско пътешествие беше много поучително

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа показа след отпадането на отбора от Лигата на Конференциите, че е горделив с представянето на своите футболисти. Днес българският първенец отстъпи от Андерлехт слез осъществяване на дузпи. 
 Лудогорец потъна при дузпите против Андерлехт след 120 минути люта борба Лудогорец потъна при дузпите против Андерлехт след 120 минути люта борба
" Не е елементарно за играчите. Важното е, че продължихме да се борим. Когато позволяваме такива неточности, съперниците ни се радват. При дузпите играчите са тези, които вземат решение. Мачът беше прочувствен. Не е професионално да карам футболисти да бият дузпи. Те взеха тази отговорност и съм горделив с тях. За Витри знаехме, че не е добре. За Текпетей направихме превантивна промяна. Винаги мога да направя нещата по-добре. Някои от играчите ни не са тук, тъй като нямат право да играят в този мач. Не бих сменил нищо по метода, по който се подготвихме за проект А и проект Б. Горд съм от играчите, тъй като това европейско странствуване беше доста положително и поучително. След този мач футболистите ми ще станат по-добри хора и играчи. Горд съм с тях, без значение, че не се класирахме ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР