Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, похвали играчите си за показаното

...
Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, похвали играчите си за показаното
Коментари Харесай

Шимунджа разкри защо Десподов не е бил в групата

Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, похвали играчите си за показаното предпочитание и централизация при триумфа с 2:1 в гостуването на Ботев Пловдив. Той показа също, че Кирил Десподов не е бил в групата поради контузия.

„ Добра победа, само че би трябвало да кажа, че я заслужихме, трябваше да работим крепко. Хубавото е, че поддържахме силата си на терена. От наша страна бяхме нападателни и показахме централизация “, стартира той.

„ Всички желаят да се развиват и да се усъвършенстват във всяка подготовка. Имаме огромен тим и това оказва помощ за ротациите. По време на тренировките всеки е съсредоточен, с цел да играе в идващия мач “.

„ Имахме скорост откъм гърба, само че малко страдахме във въздуха. Можем да опитвам обаче. Жан Карничник се оправи добре в центъра на отбраната. Важно е, че четворката начело сподели централизация и експанзия, само че би трябвало да знаят, че други играчи дебнат, с цел да им вземат местата. Десподов през днешния ден не игра поради травма. Има инфектиране, уповавам се да играе още веднъж до края на сезона “, приключи словенецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР