Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след загубата с 0:1

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след загубата с 0:1
Коментари Харесай

Шимунджа: Бяхме по-добри от Бетис, чувствам се ужасно

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва след загубата с 0:1 от Бетис в Лига Европа. Словенският експерт призна, че е доста отчаян от получения резултат в Разград и към този момент гледа към срещата от последния кръг в групите - против Рома в Италия.

" Ужасно се усещам. Наистина извънредно. Когато погледнеш статистиката, ще си кажеш, че неверният тим е спечелил. Трябва да похваля момчетата, бяхме по-добрият тим, само че това е футболът. Той от време на време е доста мъчителен. Имахме доста обстановки преди гола, можехме да имаме съществено преимущество през първите 45 минути, всички играчи дадоха максимума си, само че това е. 
 Лудогорец не съумя против Бетис! Световен първенец покоси Лудогорец не съумя против Бетис! Световен първенец покоси " орлите ", всичко ще се взема решение в Рим
Трябва да продължим напред. Готови сме за мача с Рома, желаеме да продължим да се състезаваме и по-напред, точка през днешния ден щеше да ни остави в по-добра обстановка преди мача в Рим, където желаеме да спечелим ", показа Шимунджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР