Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев коментира ситуацията в Левски

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев коментира ситуацията в Левски
Коментари Харесай

Генчев: Убеден съм, че проблемите в Левски ще бъдат преодолени

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев разяснява обстановката в Левски и националния тим по време на шампионата за митове в чест на Сашо Костов. Ето какво сподели Генчев за Sportal.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Човек би трябвало да помни историята си, с цел да има бъдеще. Сашо Костов е дал доста на Левски и българския футбол. За мен е чест да бъда тук. Следя обстановката в Левски като част, който е минал през клуба. Това е един от тимовете, които са ми на сърцето. Чисто игрово Левски израсна много. Убеден съм, че проблеми ще бъдат преодолени. Неприятно е, когато губим първи мач като домакини. Отборът няма опит, само че тъкмо в този момент момчетата имат потребност от поддръжка. Сигурен съм, че този тим ще разкрие същинския си капацитет в идващите квалификации ".  

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР