Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев коментира днешното поражение на

...
Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев коментира днешното поражение на
Коментари Харесай

Ангел Колев: Получи се полезна контрола


Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев разяснява днешното проваляне на отбора си от Левски с 2:0 в надзорен мач, игран на " Георги Аспарухов ".

„ Беше потребна тази контрола за самочувствието на играчите. Да схванат и те къде се намираме, въпреки всичко играем с Левски, тим, гонещ купа в Първа лига. От тази позиция бе потребна инспекция да си сверим часовника “, показа Колев.

„ Не бих сравнявал двата състава, въпреки всичко мъчно можах да преброя чужденците в Левски. Ние нямаме такива, играем с наши момчета. Сигурно има разлика. Аз съм надалеч от мисълта да хвърча в облаците. Това бе обикновен мач за мен. Исках да видя момчета, които не са играли в шампионата, или са играли по-малко желаех да видя в какво положение са “, сподели треньорът.

„ Аз съм треньор на Локомотив, не съм пристигнал да върша кариера, тук съм за идеята. Ако не имах вяра нямаше да се захвана. Мисля, че скоро Локо ще се върне на мястото му. Знаете за проблемите ни. Нашият президент е самичък, няма помощ. Не е елементарно да направиш тим, който да влезе в А група (бел. авт. – Първа лига), само че мисля, че в скоро време Локо Сф ще се върне, където му е мястото. Локо не е тим да крета в Б група (бел. авт. – Втора лига), знаете историята му “, добави Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР