Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович похвали своите момчета за

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович похвали своите момчета за
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: За дерби трябват два отбора, днес видях само моя

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович похвали своите момчета за желанието и характера при 1:1 против Ботев Пловдив в едно от огромните дербита на 8-ия кръг в шампионата. Хърватският експерт съобщи, че посред „ Лаута” дерби не е имало, защото само неговият отбор се е стремил да играе футбол и да гони успеха.

„ Доволен съм доста от моя тим. Поздравих момчетата, тъй като от началото на сезона навъртяхме доста мачове. Вече не съм сигурен за точната численост, а през днешния ден видях предпочитание и пристрастеност в представянето на играчите”, сподели Акрапович пред DIEMA SPORT .

„ Днес нямаше победител и това го намирам за неправдив резултат. За дерби са нужни два тима, а през днешния ден имаше единствено един отбор на тима. Само шансът не ни стигна, с цел да вземем триумф.”

„ Ритъмът на мача беше доста муден. Допуснахме ранен гол и след това трябваше да се пренастройваме. Ние обаче добре знаем каква е обстановката в това дерби. По никакъв метод Ботев не ни застрашаваше. Допуснахме неточност при гола, не бяхме оптимално съсредоточени. Това не се случва за първи път. Работим в тази тенденция. След това обаче взехме нещата в свои ръце и можеше да победим.”

„ Тази пауза (за националните тимове – б.р.) ни е доста нужна. Имаме шанс, тъй като нямам контузени играчи. Мога да разгадавам на всичките си състезатели. Играчите работят дисциплинирано и следват дилемите, които им задаваме. На 100 % извършват поставените задачи. Ще дам на играчите заслужена отмора, а след това се събираме в четвъртък, с цел да работим още веднъж.”

„ Не желая да приказвам за съперника. Ние излязохме с огромно предпочитание. Нашите почитатели заслужават похвали, заслужаваха мощен мач. Казах на почивката, че играем по същия метод, ще отбележим гол и ще спечелим мача. Да, втори гол не отбелязахме, само че пък вкарахме задоволително усилия”, съобщи Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР