Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев анализира представянето на тима

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев анализира представянето на тима
Коментари Харесай

Тунчев: Спечелихме една точка, но заслужавахме три

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев проучва представянето на отбора си в днешния мач с Берое, приключил наедно 1:1.
" Спечелихме една точка, само че мисля, че заслужавахме трите точки. През второто полувреме създадохме няколко положителни обстановки, които не успяхме да осъществяваме. Има горчилка при нас. Преди обстановката с дузпата имахме чисто състояние. Карагарен не съумя да осъществя. След това също имахме благоприятни условия. След дузпата се разконцентрира нашата игра. Не успяхме да се съвземем през първото полувреме. За мен нямаше нарушаване при обстановката с дузпта. Видях повторението, разговарях и с Парвиз. Не би трябвало да стигаме до такава степен. Макута е добър футболист и не успяхме да противодействаме. Салинас изпусна съвсем от голлинията. Малембана и Уртадо също изпуснаха. Работим по усъвършенстването на завършващия удар. Митко Илиев е нашият водач. Човекът-оркестър. Докторът показа, че ситуацията му не е тежко. Уртадо ще ни даде успокоение и заостреност. Борави леко с топката и има взор. Трябва му време за подготовка. Той пристигна неопитен и не желаеме да прибързваме с негово включване.
Има време до вторник и мача с Лудогорец. Ако Димитър Илиев се усеща добре, ще вземе присъединяване. Не желая да пожертвам с никого ". efbet Лига 21 кръг, петък 12 март  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР