Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш поздрави футболистите си въпреки

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш поздрави футболистите си въпреки
Коментари Харесай

Томаш: Днес ние бяхме отборът с идея

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш поздрави футболистите си макар провалянето с 0:1 от ЦСКА 1948 в София.
3  ЦСКА 1948: Локомотив (Пловдив)
„ Искам да похваля футболистите си за метода, по който организирахме мача. Играхме против съперник с доста положителни характерности, само че мисля, че ние бяхме тимът с концепция, който се защитаваше дружно и играеше футбол дружно. Това е методът да изградим тим, който в действителност може да победи всеки. Сега можем и да загубим от всеки. Остава разочарованието от загубата. Явно подобен е интервалът. Тук е моментът да благодаря на почитателите, които още веднъж застанаха зад тима си. Червеният картон окуражи футболистите ми още повече. Има една болест – тя се назовава боязън. Не можеш да играеш футбол със боязън. Имаме млади момчета – Тошко и Паскалев. Чакаме футболист, чиито документи да бъдат подготвени. Вторият полусезон не е това, което би трябвало да бъде. Клубът прави всичко допустимо за картотекиране. Това са бюрокрации. Нямаме хора като други клубове, които оправям документите на футболистите си за две седмици. Ние ги оправяме за два месеца. В България знаете по какъв начин стават нещата. Локомотив завоюва купи и трофеи по различен метод. Хората обаче желаят представление “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР