Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш обяви след поражението с

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш обяви след поражението с
Коментари Харесай

Томаш: Преди 10 години се смееха на Станимир Стоилов, днес всичко отиде по дяволите

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш разгласи след провалянето с 0:2 от Ботев на тежкия терен във Враца, че в случай че желаеме да имаме някакъв футболен артикул, би трябвало доста да се усъвършенства спортната база. Треньорът на “смърфовете ” напомни какво пропагандираше Станимир Стоилов преди години и напомни, че тогава някои хора са му се смеели.
Прочетете още
“Поздравявам домакините. Опитаха се да основат някакви условия. Преди мача си споделих мнението, че няма смисъл от подобен футбол. Преди 10-15 години Станимир Стоилов прикани да се оправят терените, те му се смяха. Домакините ни победиха с това, че вкараха два гола. На нас ни анулираха три гола. От много време виждам наклонност против Локомотив. Развиваме се футболно и се взимат ограничения. Играта с ръка в наказателното поле какво е? Не ме е гняв за загубата, а за футболистите, тъй като се трудят. На тези терени всичко се обезсмисля. От момента, в който разбрах, че се натиска да се играе този мач, трансформирах състава. Всичко отиде по дяволите.

Някой треньор, който е по водна топка, ски, битка, можеше да води този мач. Няма какво да приказвам спортно-технически ”, сподели Томаш.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР