Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен от

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен от
Коментари Харесай

Томаш: Не съм доволен, в България върви повече тоягата, отколкото морковът

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана удовлетворен от представянето на футболистите си през първата част, когато “смърфовете ” играха 11 на 11 против Берое. След аления картон на Томашевич пловдивчани продължиха с 10 индивида през второто полувреме, само че това не ги пречупи и дуелът приключи 0:0.
 Берое не съумя да пречупи десетима от Локомотив на Берое не съумя да пречупи десетима от Локомотив на " Лаута "
“Не съм удовлетворен, играем всеки мач за трите точки. Но очевидно в Локомотив мъчно можем да създадем три следващи положителни мача. Разделям срещата на две. Първото полувреме се криехме. Второто, когато бяхме опрени до стената, дадохме всичко от себе си. Трябва да го вършим през целия мач - там е казусът. Искам доста повече. Когато бяхме с 11, не ми харесваше по какъв начин изнасяме топката - постепенно, мудно, играем със боязън. Преди седмица напълно друго лице.

Цяла седмица говорехме, че Берое е опрян до стената. Независимо от класирането им може да победи всеки. В българския футбол който е по-мотивиран - печели ”, сподели Томаш, след което разяснява идващия мач на Локо, който е против Ботев (Пловдив).

“Срещу Ботев е по-различен мач - там излизаме да защитим името на Локомотив ”, безапелационен е треньорът на “смърфовете ”, който не е видял тактически треньорски двубой в днешната среща против Берое.

“Нямаше тактически двубой. Играхме с 10 индивида. Нашият тим беше опрян до стената. С много висок звук трябваше да приказваме на почивката. В България върви повече тоягата, в сравнение с морковът ”, заключи Александър Томаш.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР