Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали играчите си за постигнатата

...
Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали играчите си за постигнатата
Коментари Харесай

Стоилов: Няма как да не съм доволен, трябва да сме по-уверени на финала

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали играчите си за постигнатата доста значима победа с 1:0 при визитата на Черно море в следващ мач от плейофите в efbet Лига. Той добави, че "сините " би трябвало да играят с по-голяма убеденост на финала за Купата на България против ЦСКА.

„ Изключително значима победа като резултат. Играхме под по-голямо напрежение, в сравнение с трябваше. Мисля, че имахме леко преимущество, само че предвид на желанието да се развиваме можем да играем много по-добре. Вкарахме хубав гол от статично състояние, което реши мача. Въпреки някои ограничавания във връзка с броя на играчите, задачата да се класираме за Европа би трябвало да се извърши “, стартира експертът.

„ Играхме няколко пъти в тази скица. Имахме повече варианти в отбрана, в сравнение с в офанзива, по тази причина играхме в сходна скица. Всичко е допустимо в идния край. Мислим напълно за него. Свършихме си работата към този момент в шампионата. Ще мислим последно два мача след срещата с ЦСКА “.

„ След като победихме двата отбора пред нас, съм удовлетворен от резултата. Имаше брак и напрежение в играта ни през днешния ден и би трябвало да се отърсим от тях за финала. Трябва да сме уверени и да играем със самочувствие в този мач “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР