Наставникът на Левски Станимир Стоилов по любопитен начин на журналистически

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов по любопитен начин на журналистически
Коментари Харесай

Мъри дали идва тъжен и без настроение на Герена: Горе-долу - да, нещата трябва да се подобрят

Наставникът на Левски Станимир Стоилов по любопитен метод на журналистически въпрос дали към момента идва печален и без въодушевление на герена. “Горе-долу - да. Нещата би трябвало да се подобрят ”, съобщи Мъри на конференцията си преди утрешното посещение на “сините ” в Пазарджик.

“Лесни победи няма. Очаквам цялостен стадион и празник. И най-много моите футболисти да играят на максимума от опциите си. Тогава няма да зависи нищо от Хебър.

Мачът с Лудогорец беше сложен, динамичен, забавен. Но 5 дни са задоволително дълго време. Ще има най-малко една смяна поради наказването на Ивелин Попов. Ще забележим за други, само че 5 дни са задоволително огромно време за възобновяване на играчите.

Би трябвало мачове с Лудогорец да ти дават действителна визия до каква степен си стигнал, а и самочувствие. Очаквам футболистите да доближат максимума от опциите си в мача с Хебър. Досега единствено с Лудогорец играхме на максимума от опциите си. Очаквам да играем с упоритост, темперамент и да зарадваме хората с победа.

Когато терените бяха неприятни, ни беше по-трудно да отбележим гол. Специално за мача с Пирин имахме 4-5 положения, които трябваше да бъдат осъществени.

Рикардиньо бързо влезе в стила и метода на игра. Отборът би трябвало да основава повече положения. Централният нападател зависи от останалите. Трябва да сътворяваме, с цел да може той да бележи.

Явно, че нашите съперници печелят мачовете, а ние губим ненужни точки. Първо би трябвало да почнем да побеждаваме и по-късно да мислим за 3,4 или 7-о място. Това са места, които дават право на присъединяване в Европа или за бараж.

За мен най-мажно е, че последователите са на стадиона. Винаги има полемики и разногласия. Вече споделих какво е моето наличие тук и по какъв начин участвам. Вече публично се знае сумата, която изискуем на страната. Трябва да мислим за решение на проблемите. Платените чиновници сме тук, с цел да споделяме мнението не когато ни освободят, а в този момент. Най-важно е да се пазят ползите на Левски. Надявам се всичко да върви в интерес на Левски. Когато има напрежение, не се отразява добре ”, съобщи Стоилов, който на последния въпрос дали към момента идва печален и без въодушевление на стадиона, отговори красноречиво::Горе-долу - да. Мисля, че нещата би трябвало да се подобрят. ”
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР