Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта на

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Огромна стъпка напред, не съм очаквал да играем с такава увереност

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана удовлетворен от играта на неговия тим, макар че отборът не съумя да победи гостуващия ЦСКА 1948.

„ Лично съм удовлетворен от стила и метода на игра, който сподели тима. Играчите имаха предпочитание, упоритост. Контролирахме мача до 70-ата минута. Имахме положения, само че не можахме да ги осъществяваме. Ако продължаваме по този начин, както през първото полувреме, с тази акуратност и убеденост, мисля че тимът върви на прав път. Доволен съм от тима през днешния ден “.

„ Контролирахме мача и беше позитивно. Бързо превключвахме от фаза офанзива в отбрана, имахме и обстановки. Трябва да се работи и да се развиваме. Добро първо ходило на „ Георги Аспарухов “. Не съм очаквал да играем с такава убеденост. Не оставихме късмет на противника. Има да почистваме още неща. Трябва да решаваме и кондиционните проблеми, които имаме “.

„ Огромна стъпка напред. За първи път Левски не позволи гол. ЦСКА имаше единствено една обстановка. Играта на тима във всички етапи беше добра. Липсваше ни повече шанс да отбележим красивите комбинации. Вратарят им също сподели в действителност положително равнище “.

„ Търсим да решаваме проблемите посредством мачове. Футболистите съблюдават организацията, решително и с въодушевление би трябвало да прибавим някои детайли във фаза офанзива, само че е твърдо радо, с цел да изисквам това от тима. Значително има усъвършенстване във фаза отбрана и контрола върху топката “.

„ Ако по този начин играе тимът, времената няма да са чак толкоз надалеч да играем добър футбол. Аз одобрявам този футбол, а той отива на Левски. Това са неща, върху които би трябвало да се работи, ще има и лъкатушене. Не можем да чакаме чудеса поради обстановката. Доминирахме през днешния ден във всичко. Видяхме положителни неща и би трябвало да работим още във фаза офанзива “.

„ Ако би трябвало да съм почтен, имах съществено неспокойствие най-много от позитивизма на нашите последователи. Непокътнати са останали последователите на Левски. Продължават да бъдат стожери. Надявам се да отговаряме на техните условия “.

„ През всеки три дни ще имаме мач. Тежки мачове предстоят и за другите тимове “, съобщи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР