Наставникът на Левски Станимир Стоилов нямаше как да не бъде

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов нямаше как да не бъде
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Вече мислим за ПАОК, те няма да са от нивото на Спартак

Наставникът на Левски Станимир Стоилов нямаше по какъв начин да не бъде удовлетворен след гръмката победа с 5:0 над Спартак Варна от втория кръг на efbet Лига. Това беше и първи триумф за „ сините “ през новия сезон.

Мъри обаче съобщи, че в отбора има какво да се усъвършенства и не трябва да има илюзия в играчите преди идните мачовете с ПАОК от Лигата на Конференциите.

„ Имахме предимство през целия мач. Победата беше заслужена. През първото полувреме имахме проблеми със завършващия удар и пропуснахме много обстановки. Имаше динамичност в топката и имахме нужната експанзия. Добър мач за нашия тим “.

„ След втория гол съперникът се отвори доста и имахме благоприятни условия да осъществяваме още. Имаше много флангови офанзиви – както от крайните бранители, по този начин и от крилата. Играхме доста по-добре през фланга. По-доволен съм и от динамичността. Нашият тим беше с съсловия по-добър от Спартак “.

„ На този стадий Ивелин не може да се завърне. Бари имаше положителни подавания, в които да приключи офанзивата. Пропусна невероятни обстановки, които трябваше да осъществя. При нас стои казусът със завършващия удар и завършващото подаване “.

Стоилов разяснява и идния дуел от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите против ПАОК идния четвъртък.

„ Трябва да подобрим още много неща, в случай че желаеме в мача с ПАОК да изглеждаме по-добре. ПАОК няма да бъде на равнището на Спартак (Варна). Искаме да бъдем още по-отговорни, най-много в играта в отбрана. Вече мислим за идния дуел. Имаме време да почистим много неща. Трябва да играем по-компактно откъм гърба. Жереми Петрис може да бъде титуляр против ПАОК. На този стадий съм удовлетворен от неговите изяви “, съобщи Мъри Стоилов след срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР