Наставникът на Левски - Станимир Стоилов е на мнение, че

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов е на мнение, че
Коментари Харесай

Стоилов: Напускането на Иво Ивков все още е само слух, Общото събрание не ме интересува

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов е на мнение, че " сините " могат да се преборят за място в евротурнирите. Той е безапелационен, че в случай че тимът се резервира и през лятото бъдат привлечени едно-две качествени попълнения, ще може да се мисли и за купата. Мъри взе отношение и по тематиката с разединението в управническите структури на клуба. Ето какво показа той пред сътрудниците от БНР.

" Добре е, че направихме няколко следващи победи, макар че това не би трябвало да е критерият. Според мен има още накъде да се развиваме, да играем по-добре, с цел да стигнем до оптималното равнище, което имат тези играчи и този тим. Така че успехите са най-много за убеденост. След тези три седмици пауза обаче, дори и баба Ванга не би могла да каже по какъв начин ще стартираме.
 Наско Сираков: Нямам терзания за лиценза на Левски, продължаваме да желаеме ексклузивен конгрес на БФС
Наско Сираков: Нямам терзания за лиценза на Левски, продължаваме да желаеме ексклузивен конгрес на БФС

Мажоритарният притежател на " сините " продължава с акцията във връзка увеличението на уставния капитал на клуба

На мача особено с Лудогорец ми хареса ненапълно динамичността. Имахме някакво равнище, само че такива мачове би трябвало да се редуват през неделя или през 3- 4 дни, с цел да може в действителност футболистите порастват. Ако има повече мачове под високо натоварване като динамичност, играчите ще развиват своите качества.

За селекция имаме някакви хрумвания, само че към този момент е доста мъчно. В началото беше по-лесно и стигнахме до някакво равнище, Сега би трябвало да се надгражда, а за това би трябвало много по-сериозно финансиране, тъй че ще се опитаме да създадем селекция с опциите, които имаме. Аз персонално считам, че в случай че запазим всички играчи, и в случай че се прибавят едно-две попълнения през лятото, този тим може да се бори за първите две места, освен за третото.

Сега е моментът да стартираме да събираме точки, тъй като на този стадий сме надалеч от евротурнирите. Но като игра и държание на терена, считам, че заслужаваме да бъдем там.
 Сираков: Бъдещето на Левски ще е по-добро от предишното в последните 3 години и от сегашното
Сираков: Бъдещето на Левски ще е по-добро от предишното в последните 3 години и от сегашното

" Истините са доста. Моята истина е в интерес на Левски. Това е истината ", безапелационен е той.

След като не е Левски, за мен е без значение кой ще е първенец. Нека да е този, който заслужава повече. На този стадий са ясни кандидатите за купата и който издържи, най-после ще завоюва повече точки и ще бъде първенец.

Ако последователите си отдръпват поддръжката и единството, това към този момент е сигурен знак, че нещо не е както би трябвало в моята работа. Приятно е, когато почитателите демонстрират почитание. Естествено, никой в Левски никой не е получавал безплатно нищо, тъй че аз също несъмнено съм приключил някоя работа. Винаги съм работил почтено в името на Левски и съм поставял преди всичко клуба, а по-късно персоналните ползи или тези на избрани играчи.

Вижте, аз постоянно съм гледал в посока кое е положително за Левски, допускам всички желаеме това. Не желая да имам персонални връзки, постоянно сме гледали Левски да бъде добре. Сираков в никакъв случай не е пречил на моята работа, той постоянно е давал опция да се работи.
 Кампанията на Наско Сираков в страната мина с триумф
Кампанията на Наско Сираков в страната мина с триумф

Първата среща с последователи бе в Бургас, последваха Сливен и Стара Загора, а през днешния ден акцията приключва с посещаване в Пазарджик

Напускането на Иво Ивков е единствено още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз нормално не давам обещание нищо на глас, само че се пробвам с дейностите си да покажа какво мисля.

Нямам визия какво ще се случи - нито ме интересува, нито запитвам. Не мога да взимам решения на Общото заседание, само че чакам да влязат свежи пари, с цел да покрием част от задълженията ", съобщи треньорът.
 Уелтън: Мъри се отнася с мен като със наследник
Уелтън: Мъри се отнася с мен като със наследник

" Ние имаме своята цел, която е да сме измежду първите три места и да играем в Европа и през новия сезон "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР