Наставникът на Левски Станимир Стоилов е на мнение, че треньорите

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов е на мнение, че треньорите
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Виновни сме, че се примирява ме в ролата на слуги

Наставникът на Левски Станимир Стоилов е на мнение, че треньорите у нас би трябвало да отстояват вижданията си пред клубните босове. Мъри призна, че вижда доста минимална смяна в българския футбол.

" Дали виждам някаква смяна? Много минимална. Изключвам Лудогорец, където се влагат пари и резултатите от това са налице. Всички останали, не желая да обидя някого, може и да пропущам някой клуб, само че вървят просто по течението. Ден да мине, различен да пристигна.

Ситуацията към Стойчо Младенов? Не ми е работа да разясня проблемите на различен тим. Те си имат управление, би трябвало сами да намерят решенията. Години наред се упрекват притежателите на клубове, че са отговорни за положението на тимовете. Но доста по-виновни сме ние, които се помиряваме с ролята на прислужници.

Този слугинаж е извънредно нездравословен. Ние сме им дали съображение да сме в тази позиция - поради неверни решения и така нататък Години наред треньорите се прегъват, напасват, нагаждат по волята на притежателите и резултатът е забележим.

Съгласни сме да нарушаваме правилата си единствено и единствено да се задържим на работа два-три месеца. Аз в никакъв случай не съм се съгласявал с мнение на притежател, в случай че съм считал, че е неверно и ще навреди на клуба. Със притежателя на ЦСКА съм работил и съм го правил добре, без да предавам правилата си. И без проблеми ", съобщи някогашният народен селекционер пред " Тема Спорт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР