Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе изключително щастлив от спечелването

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе изключително щастлив от спечелването
Коментари Харесай

Мъри емоционално: Този момент ни се връща за всички тези 13 години

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе извънредно благополучен от спечелването на Купата на България. Специалистът съобщи, че съществена заслуга за триумфа имат почитателите на тима, както и играчите, а треньорския щаб единствено е оказал помощ. Мъри е на мнение, че с този успех ненапълно компенсира дългото очакване на трофей - 13 години.
 Левски се завърна! Левски е жив! Левски е с Купата след пердах над ЦСКА - София пред 40 000 Левски се завърна! Левски е жив! Левски е с Купата след пердах над ЦСКА - София пред 40 000
“Мисля, че всичко, което постигнахме е с помощта на любовта на почитателите, труда на футболистите и с наша поддръжка. Всички тези 13 години се върнаха в този миг. Работих почтено и честно и Господ гледа тези неща. Всичко, което сме правили е за да върнем любовта. Мисля, че успяхме. Върна се любовта и респекта на почитателите, а и спечелихме Купата. В съблекалнята пяхме песни. Такава обич и поддръжка не може да не даде резултат. Градим тим с трофей. Бях споделил, че в случай че се класираме за Европа ще е като купа. Е купата е налице, а и има и Купа за десерт. Не желая да давам обещание надграждане. Трудно можем да приказваме по тази причина в този миг ”, сподели Стоилов.

Снимка: Start-photo
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР