Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след поражението с 2:1

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след поражението с 2:1
Коментари Харесай

Тръгва ли си Стоянович? Сърбинът каза какво не успя да направи в Левски, готов е да поеме отговорността

Наставникът на Левски Славиша Стоянович разгласи след провалянето с 2:1 от Берое в Стара Загора, че е човек с достолепие и е подготвен да поеме отговорност. Сърбинът добави, че на следващия ден ще организира откровен диалог с управлението, след който ще станат ясни много неща.

Разочаровани сме. Всичко, което се случи през последния месец и половина показваше какво ще се случи. Имаше играчи, които не организираха подготовка. Имаше контузени. Нямаха нужната физическа подготовка.

Днес изравнихме, имахме концепция да вкараме втори гол, само че допуснахме подобен след минута. Не може такава липса на централизация. Но това не ми е оправдание. Няма да се извинявам. Аз съм треньор, който има отговорност и знам какво се желае.

На среща с управлението ще забележим за какво се стигна дотук. Ще поговорим какво мислят и каква отговорност ще поема.

Не диря неточности в другите. Не диря оправдание, че не съумях да проведа подготовка или не привлякохме играчите, които желаех. Не можах да намеря оптималните 11, не построих жанр.

Ние сме очевидно изтощени, не сме свежи. Няма бърз преход, нямаме съмочувствие. Това, което демонстрирахме преди. Ние сме Левски и би трябвало да намерим решение. Длъжни сме да го няправим поради феновете”, сподели Стоянович, който на въпрос дали може да се стигне до неговото овакантяване, отговори:

“Утре ще бъде приключен анализът и тогава ще мога да кажа на всички. Когато избираш футболисти, би трябвало да го правиш и по качества, и по темперамент.

Ще забележим какво ще се случи на следващия ден. Каква отговорност ще се поеме. И по-късно да мислим кои футболисти ще бъдат привлечени. Имам забележки към някои футболисти. Ситуацията не е приятна за мен и почитателите, ще забележим в идващите дни какво ще се случи.

Трябва откровено да погледнем на обстановката. Имам достолепие и в случай че грешките са в мен, ще поема отговорност.

Има потребност от състезателен шеф, само че не съм тук да върша гражданска война или метаморфоза. Аз съм треньор и работата ми е на терена. Трябва да забележим каква ще е философията за втория дял на шампионата и да продължаваме напред”, добави Славиша Стоянович.

Малко по-късно треньорът на сините добави: " Отборът на Левски би трябвало да има доста български играчи. Това е моята философия. Играчите би трябвало да усещат какво е Левски ".

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР