Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира ситуацията в Левски

...
Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира ситуацията в Левски
Коментари Харесай

Тити: Облаците над Левски не са толкова черни, Павел Колев да спре да върши глупости

Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов разяснява обстановката в Левски и бъдещето пред клуба от студиото на Sportal.bg . Той бе посетител в днешното предаване “Гостът на Sportal.bg ”.

" Ако някой може да приказва по какъв начин да оцелее един тим - това съм аз. Искам да кажа на господин Павел Колев, който ми беше другар, а в този момент е прочут - да спре да прави нелепости. Не желаех да имам вяра, както никой не вярваше, само че се случи. Аз бях наясно и знаех, че ще се случи ".  Гостът на Sportal.bg с Тити Папазов @@@
" Не са толкоз черни облаците над господин Божков. Още по-малко черни са облаците над Левски. Последните два или три месеца 7777 са най-успешният онлайн уебсайт в България. Победил е bet365 и е изпреварил efbet. Единственото, което може да се направи, е играчите и техническото управление да бъдат оставени да вършат това, което знаят най-добре. На този стадий ръководството на Кирил Домусчиев внезапно изпреварва ръководството в Левски и ЦСКА. Аз съм работил в тим без нито една стотинка, само че мога да извадя причини, с които да стимулирам тима ".
 Гостът на Sportal.bg с Тити Папазов @@@
" Павел Колев желае да избави себе си. Ако е заслужен, дано излезе да каже, че се отхвърля от неговата голяма заплата, с цел да помогне на отбора. Сигурен съм, че Павел Колев е заслужен. Много е друго да бъдеш лидер на Левски и да работиш в БФС. В Левски се желае друга идентичност. Медиите преекспонират какво може да се случи с Левски. Реално няма закъснение на нито една стотинка. Има експерт, който води тима. Изиграха се мощни контроли ".

" Интернет е влезнал 24 часа в нашия живот. Клюкарска нация сме и всеки знае всичко. Джиджи Бекали от пандиза в Румъния стана първенец. Г-н Божков е огромна фигура за бизнеса в България. Защо сте сигурни какво ще бъде неговото държание. Прави му чест на Павел Колев, че ще остане в Левски даже в най-тежката обстановка. Единственият, който има право да приказва с момчетата, е Петър Хубчев. Той може да извади доста повече дивиденти. Хубчев е много земен човек и теоретичен на дисциплинираност в Германия. Оставете го да си свърши работата. Павел Колев към момента няма този престиж ".
 Гостът на Sportal.bg с Тити Папазов @@@
" Баскетболният ми Левски съществуваше с хонорара, който бях спечелил в Биг Брадър. Волейболистите останаха и ми дадоха вярата. Левски има нещо, което никой не може да му вземе. Голямата обич на почитателите. Нека на 15 февруари да покажем какво можем. Ние нямаме пари, имаме обич. Като напълним двата бранша до последното място, хората ще видят какво е Левски. Играчите също ще видят какво е Левски ".
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР