Наставникът на Левски - Живко Миланов не беше никак доволен

...
Наставникът на Левски - Живко Миланов не беше никак доволен
Коментари Харесай

Живко Миланов: Ще проведа разговор с ръководството, трябва промяна

Наставникът на Левски - Живко Миланов не беше по никакъв начин удовлетворен от загубата на " сините " против Арда. Младият експерт призна, че му следва диалог с шефовете на клуба през седмица, с цел да се дефинира и неговото бъдеще на " Герена ".
 Левски - Арда 0:2 в дуел от efbet Лига
Арда завладя " Герена " с лекост, а Левски инкасира исторически антирекорд

" Сините " изгубиха безславно с 0:2

" Тази загуба натежа много. Трета поредна загуба, две от тях са на наш терен. Трудно е много. Особено след подобен мач да се приказва. Сами се бихме. Знаехме Арда по какъв начин играе, само че след тези обикновени неточности, които направихме, беше много мъчно да се върнем.

Липсваше ни креативност. Да бъда почтен, маркираните голове смъкнаха гарда на момчетата. Опитаха да се върнат през второто полувреме. Вижте, ние сами се вкарахме в това състояние и сами би трябвало да излезем. Тези момчета би трябвало да работят. Тези почитатели и този клуб не заслужават това.

Изходът е да се вземат още няколко играча и да не се отхвърлят тези млади момчета. Цялата отговорност е към мен. Аз бих си я поел. Ще видя... Следващите дни ще имам среща с клуба, да забележим какво ще вършим. Ще би трябвало да се види смяна, най-много във футболистите.

Най-големият проблем на Левски е неяснотата. Когато има по-голяма изясненост и бъдеще пред тима, тогава този клуб ще излезе. Виждате, приказваме, че залагаме на млади момчета, само че част от тях към момента не са подготвени за този мъжки футбол ".
 Фенове на Левски с косвено обръщение към Здравко Димитров?
Фенове на Левски с косвено обръщение към Здравко Димитров?

" Ти си идващият! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР