Наставникът на Левски - Георги Тодоров, заяви преди баража с

...
Наставникът на Левски - Георги Тодоров, заяви преди баража с
Коментари Харесай

Тодоров: Всичко може да стане с Етър, щяхме да сме шампиони, ако пускахме голове колкото Лудогорец и ЦСКА

Наставникът на Левски - Георги Тодоров, съобщи преди баража с Етър, че в този мач всичко може да се случи. Именно заради тази аргументи треньорът прикани своите футболисти да бъдат нападателни и да не дават късмет на съперника да владее и разиграва топката. Тодоров насочи остра рецензия за играта на " сините " в отбрана, като показа, че в случай че Левски през този шампионат беше позволил попадения в своята врата колкото Лудогорец и ЦСКА, е щял да стане първенец най-малко с 3-4 гола разлика. Треньорът разяснява и абсурда с футболистите на Черно море и подозренията за симулативна игра в мача с ЦСКА-София. " До през вчерашния ден Тиам не тренираше, само че се надявам всички да влязат в строя по този начин, както би трябвало да бъде. Етър е порядъчен тим. Изобщо не считаме, че ще ни бъде елементарно. Затова ние би трябвало да играем нападателно, с цел да не им даваме да владаят топката. Надявам се да не бъркаме в отбрана, където имаме проблем. Това е бараж и всичко може да се случи. Не считам, че Етър ще се прибере и единствено ще се пази. Вижте мача на “Герена” Етър какво държание имаше на “Герена”. През първото полувреме те имаха самодейността. Това не трябва да се позволява. Всеки ден излизат информации за нови футболисти, което не е доста добре за тима и съблекалнята. Каквото ще се случи, ще се случи. По-добре да се класираме в Европа, с цел да може да бъдем в мощна позиция. Относно мен, всички знаете какво ще стане, това не е на дневен ред ", съобщи треньорът на " сините ".
" Ако видите класирането, не е обикновено Левски да позволява 37 гола. Ако позволяваме попадения в нашата врата колкото Лудогорец и ЦСКА, щяхме да сме първенци най-малко с 3-4 точки разлика. Имаме сериозен проблем в отбрана. Правим груби неточности. През цялото игрово време би трябвало да сме в половината на Етър и да не им даваме да играят. Ако не го вършим, ще имаме проблем. Нужно е да бъдем нападателни.

Петър Хубчев ще постави ред в Левски. Дано да успее. Левски позволява доста голове, което не е обикновено. Не съм се чувал с Хубчев, защото беше в Германия. Надявам се да се чуем на следващия ден след мача, с цел да му кажа моето мнение. Още едно мнение няма да бъде ненужно ", добави Тодоров. Относно абсурда, който са развихри за мача на ЦСКА-София с Черно море във Варна, специалисът сподели:
" Сега не е редно да разясняваме сходни случаи. Знаете, че през годините са излизали много такива неща. Има много спекулации, само че към момента няма наказани или извадени тимове, като изключим Верея. Ако прокуратурата излезе с публично мнение, тогава може да коментираме”, съобщи Тодоров.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР