Наставникът на Левски Георги Дерменжиев днес дебютира неофициално начело на

...
Наставникът на Левски Георги Дерменжиев днес дебютира неофициално начело на
Коментари Харесай

Дерменджиев дебютира срещу тима на Каранга

Наставникът на Левски Георги Дерменжиев през днешния ден дебютира импровизирано отпред на отбора в контролата против китайския Хенан. Двубоят ще се играе в Ларнака от 15:00 часа на стадион " Г.С.З. " Бившият треньор на Лудогорец най-вероятно ще заложи на два разнообразни състава в двете полувремена, защото желае да види оптимален брой футболисти в игрова конюнктура. Със сигурност още веднъж титуляр ще бъде вратарят Николай Михайлов, а късмет за изява ще имат и каращите проби Джордан Н'Кололо и Магнар Одегаард. Френското крило към този момент вкара първото попадение за отбора през 2019 година, разписвайки се от фаул против УФА (1:1). Срещу руснаците 45 минути игра и норвежкият бранител.

Има огромна възможност двамата още веднъж да бъдат в стартовите 11, само че това Дерменджиев ще разгласи на първия анализ два часа преди срещата. Бившият голмайстор на ЦСКА-София Фернандо Каранга, който е център нападател на 12-ия в Китай, съобщи пред Sportal.bg, че сигурно няма да вземе присъединяване в мача, защото не е подготвен след тежката интервенция на далака преди по-малко от три месеца.

Веднага след контролата играчите на Левски ще получат отмора до понеделник, когато започват втората част от подготовката си в Агия Напа.


Контролите на Левски в Кипър

19.01 – УФА (Русия) 1:1
25.01 – Хенан (Китай)
30.01 – Висла Плоцк (Полша)
02.02 – Урал (Русия)
05.02 – Судува (Литва)
08.02 – Чукарички (Сърбия)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР